samen voor het goede doel


Met uw donatie aan de Focusplaza Foundation draagt u bij aan de strijd tegen de armoede en onnodige kindersterfte in het zuidoosten van Oeganda middels duurzame en educatieve hulprojecten. Alleen met hulp van anderen kunnen we het leven van kinderen in ontwikkelingslanden blijvend verbeteren. Daarom zijn we blij met iedere donatie die we ontvangen. Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol.

De Focusplaza Foundation is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (60946911)
en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn giften veelal fiscaal aftrekbaar. Informeer bij  uw boekhouder naar de diverse mogelijkheden. Indien u bij het overmaken uw mailadres vermeldt,  ontvangt u van ons een bevestiging van uw gift.

(Online) doneren

1. doneer direct via onderstaande IDEAL button.  (zie hierboven voor fiscale aftrekmogelijkheden)

Let op: Bij een iDeal transactie zal op uw banktransactie 'Mollie B.V.' of 'Stg Mollie Payments' t.b.v. Focusplaza Foundation staan. Mollie is het bedrijf dat voor ons de iDeal transactie veilig en vertrouwd afhandelt.

2. Giften kun je ook overmaken op rekeningnummer:
Stichting Focusplaza Foundation
Bank nr: NL97 RABO 0184 5808 70
BIC: RABONL2U 
Vermeld daarbij je naam en de bestemming van jouw gift. Bedankt!

Indien gewenst kunnen wij je ook een factuur sturen voor de donatie.  Neem hiervoor dan even contact op met [email protected]